Ablakom Lesz

Árnyékolók

Redőny

műanyag kivitelben

Több fény, nagyobb energiahatékonyság

A műanyag redőny kedvező ár/érték arányú termék kiváló minőségben, a legnépszerűbb redőnytípus az otthonukat építő és felújítók körében. Rendkívül népszerűek a lakásokban és az irodákban, mert könnyen kezelhetők, és jól védik az ablakot a napfénytől és az időjárási hatásoktól.

Engedjen még több fényt otthonába tetőtéri ablakokkal. Energiahatékony megoldás!

Redőny

alumínium kivitelben

Időtálló exkluzív megjelenés

A prémium minőségű alumínium redőny hosszú távra szól! Redőnyrendszereinket nagyfokú elegancia és minőség kombinációja ihlette, így garantált a megbízhatóság és funkcionalitást jellemzi ezt a redőnytípust.

Energiahatékony

Egy korszerű nyílászáró, akár 20-35%-al is csökkentheti a fűtés költségeket!

Kérjen ajánlatot még ma

Töltse ki 1 perc alatt!

Telefon: 06 30 362 87 48

Zsaluzia

prémium megjelenéssel

Több fény, nagyobb energiahatékonyság

A zsaluziák a reluxák kültéri változatai, amelyek mozgatása az épület belsejéből történik. A lamellák felhúzására és forgatására hajtókaros vagy motoros megoldást kínálunk, amelyek alkatrészei az időjárási viszontagságoknak ellenállnak.

A peremezett lamella merevségét a szélek alakos peremezésével, felületének alakra profilozásával fokozzuk. A peremezésnek köszönhetően a lamellák szélállósága megnő, így akár nagyobb szélességű árnyékolók készítésére is alkalmasak. A motoros zsalúziák szél, fény, esőérzékelőkkel vezérelhetők. Nagyobb épületek esetén épületvezérlési rendszerrel a fűtési és hűtési költségek jelentősen csökkenthetők. A peremezett lamellák kialakítása az alak függvényében lehet “C”, “S”, vagy “Z

Színek:

A lamellák felületei lakkozottak, VSR színsor alapján választhatóak. A VSR színsor megfelelői beazonosíthatóak a RAL szín mintában. Egyedi RAL szín igénylése esetén, a lamellák átszinterezhetőek, de ebben az esetben kérje szakembereink véleményét!

Rendelhető extrák:

Típusok:

A mozgatható lamellákkal úgy engedhetjük be a napsugarakat, hogy közben kizárjuk a kíváncsi tekinteteket. Ezek az eszközök precíz, pontos fényszabályozást tesznek lehetővé, olyat, amire egyetlen más kültéri árnyékoló sem. Teljes átmenet nélkül, apró lépésekben, a lamellák dőlésszögének változtatásával állítható a beeső fény erőssége. Szinte ez az egyetlen olyan kompakt megoldás, amellyel a beeső fény átmenet nélküli szabályozására képes.

A sokoldalúsága és maximális hatásfoka mellett a megjelenése is igencsak különleges: esztétikus, egyedi. Számos színben választható, elegáns megoldás régi és új otthonokba is, ráadásul hatékony kiegészítője lehet nyílászáróinknak. Esztétikus, egyedi megjelenésű. Nagy felületű nyílászárók árnyékolása esetén a zsaluzia a legjobb megoldás. Modern megjelenést kölcsönöznek irodai, ipari és középületek, valamint családi házak számára is.

A mozgatható lamellákkal úgy engedhetjük be a napsugarakat, hogy közben kizárjuk a kíváncsi tekinteteket. Ezek az eszközök precíz, pontos fényszabályozást tesznek lehetővé, olyat, amire egyetlen más kültéri árnyékoló sem. Teljes átmenet nélkül, apró lépésekben, a lamellák dőlésszögének változtatásával állítható a beeső fény erőssége. Szinte ez az egyetlen olyan kompakt megoldás, amellyel a beeső fény átmenet nélküli szabályozására képes.

Nyugodtabb alvás, nyugodtabb pihenés: a lamellák teljes záródása esetén a zsaluzia képes mérsékelni a kinti zajokat.

A legmodernebb ablakok is jelentős hőhidat képezhetnek. A kinti hideg és a benti meleg egy vékony légréteggel elválasztva találkozik egymással. Ha a zsaluzia lamelláit teljes mértékben elforgatjuk, egy extra védőréteg keletkezik az ablak előtt. Az ablaküveget így nem közvetlenül éri a kinti levegő, ezáltal lényegesen lassabban zajlik a hőcsere.

Nemcsak télen, nyáron is rendkívül fontos lehet a szigetelés. Ekkor amellett, hogy a benti hűvös levegőt megtartja a zsaluzia, a forró napsugárzást is képes megfogni a nyílászáró előtt.

A vakolható tokos zsaluzia teljes tokszerkezetét beépítik a homlokzati hőszigetelésbe, így az egész szerkezetből majdhogynem csak az árnyékolást végző lamellák maradnak láthatók. Fontos! Ez a megoldás csupán építkezéskor vagy utólagos hőszigeteléskor szerelhető, egyéb esetben nem költséghatékony a telepítése.

A tokszerkezet megfelelő részéhez vezetett elektromos kialakítás esetén könnyedén motorizálható is a zsaluzia, így egy speciális kapcsolóval, akár ülve is irányítható. A motorizált zsaluzia sokszínű mozgathatóságot tesz lehetővé néhány gombnyomással.

A remek minőségű, kopásálló alkatrészek garantálják a termék hosszú élettartamát, valamint a problémamentes működését. A lamellák lakkozásának köszönhetően az időjárás viszontagságait kiválóan tűri és tovább tartja meg eredeti színeit.

A magasabb szintű kényelem érdekében a zsaluzia motoros működtetéssel is megrendelhető, és számtalan okos megoldással ötvözhetjük. Automatizálás során a zsaluziánk előre beállított időpontokban kizárhatja vagy beeresztheti a napfényt, akár beállítások, akár szenzorok alapján, sőt, a környezeti változásokra is érzékennyé tehetjük. Az egyszerű kapcsolós kiviteltől a szél-fény vezérléssel ellátott, távirányítós kivitelig terjedhet a rendszerek irányítása, de választható intelligens otthon vezérléssel is.

Saját ingatlanba mindig jó fektetni

Anyagi és esztétikai megtérülés
Saját ingatlant fejleszteni mindig kiváló befektetés, különösen, ha hosszú távra tervezünk, hogy otthonunk lesz.
Az energiahatékonyság korszerűsítése eszétikailag és anyagilag megtérülő befektetés!
Two columns
Vertical
Horizontal

Megtérülési kalkulátor

MEGTAKARÍTÁS ÖSSZESEN (/év)

"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Üzenet sikeresen elküldve!

Az ajánlatkérést megküldtök az e-mail címedre!
Egyeztetés alatt: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Payment method: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.label }}: {{ item.converted }}

Kapcsolat

Kérjen
ingyenes árajánlatot

Az üzenet küldését követően 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot

Gyakran felmerülő kérdések

Accordion Content

 • Egyszerűbb termékek esetén, mint például a fehér színű, négyszögletű vagy egyéb alakos (háromszög, trapéz, stb.) műanyag ablakok és ajtók gyártási ideje: 1-2 hét
 • Standard színű (3-5 leggyakoribb szín), négyszögletű vagy egyéb alakos (háromszög, trapéz, stb.) műanyag ablakok és ajtók gyártási ideje: 2-2.5 hét
 • Extra színű (közel 40 szín), négyszögletű vagy egyéb alakos (háromszög, trapéz, stb.) műanyag ablakok és ajtók gyártási ideje: 4-10 hét
 • Kívül alumínium borítású (bármilyen RAL szín), négyszögletű vagy egyéb alakos (háromszög, trapéz, stb.) műanyag ablakok és ajtók gyártási ideje: 4-10 hét
 • Íves műanyag ablakok és ajtók gyártási ideje (színtől függetlenül) minden esetben egyedileg van meghatározva, aktuális kapacitáskihasználtság alapján, kb. 3-4 hét
 • Festett fa ablakok és ajtók gyártási ideje: 4-7 hét
 • Kívül alumínium borítású (bármilyen RAL szín), festett fa ablakok és ajtók gyártási ideje: 6-8 hét
 • Alumínium ablakok, ajtók, portálok, függönyfalak, télikertek gyártási ideje (bármilyen RAL szín): 3-6 hét
 • Beltéri ajtók (dekorfóliás, CPL laminált, MDF, HDF, festett fa) gyártási ideje: 4-6 hét
 • Fehér színű redőnyök, szúnyoghálók, egyéb árnyékolók gyártási ideje: 1-2 hét
 • Színes redőnyök, szúnyoghálók, egyéb árnyékolók gyártási ideje: 2 hét
 • Standard méretű tetőablakok szállítási ideje: raktárról vagy néhány munkanapon belül.
 • Garázskapuk, ipari kapuk gyártási ideje: 1-3 hét
 • Párkányok, könyöklők, szállítási ideje: raktárról vagy 1-2 héten belül belül

A beépítést végző kollégáink elszállítják a bontott ablakokat, mivel ez veszélyes hulladéknak minősülnek, így hagyományos konténerbe nem lehet kidobni. Az árajánlat tartalmazza a szakszerű hulladékszállítás és kezelés díját!

Egy ablakcsere utáni kőművesmunka sokszor időszerű, ha a régi ablakot kibontottuk. Ezt célszerű a beépítést követő pár napban elvégezni, hiszen ahhoz, hogy tökéletes legyen a munka több munkafázist kell elvégezni. Sokkal tovább tart ez a munka, mint a nyílászáró csere, mert sok esetben az ablak melletti falat „újra kell építeni”.

Az ablakcsere folyamata és a faljavítás a beépítés helyszínétől is függ.

PANELLAKÁS ABLAKCSERE ESETÉN:

Egy panel lakásban az ablakcsere 1-2 óra alatt elvégezhető, nem omlik le a fal. Esetleg az ablak melletti tapéta sérülhet, tehát nincs szükség utólagos kőműves munkára.

TÉGLAÉPÜLET ESETÉBEN:
Itt attól függ, hogy milyen a régi nyílászáró. Amíg egy gerébtokos ablak kibontása hamar meg van és valószínűleg kevés a lehulló vakolat.

Egy kapcsolt gerébtokos ablaknál már nagy felületen is sérülhet a fal (többnyire szokott is). Itt van szükség tehát leginkább kőműves segítségére.

Ha téglaépületben az ajtó vagy ablakcsere után megsérül a fal. Létezik egy olyan ablakbeépítési lehetőség, amikor nem kerül kibontásra a régi tok(bontás nélküli ablakcsere), ekkor nincs is szükség kőműves helyreállító munkára.

Árajánlatkérés

Kérjen ingyenes árajánlatot, melyet akár 24 órán belül elkészítünk Önnek!

Kérjen ingyenes visszahívást!

A kitöltést követő 24 órában kollégánk felkeresni Önt a megadott elérhetőségén!