fbpx

Ablakom Lesz

Árnyékolók

Redőny

műanyag kivitelben

Több fény, nagyobb energiahatékonyság

A műanyag redőny kedvező ár/érték arányú termék kiváló minőségben, a legnépszerűbb redőnytípus az otthonukat építő és felújítók körében. Rendkívül népszerűek a lakásokban és az irodákban, mert könnyen kezelhetők, és jól védik az ablakot a napfénytől és az időjárási hatásoktól.

Engedjen még több fényt otthonába tetőtéri ablakokkal. Energiahatékony megoldás!

Redőny

alumínium kivitelben

Időtálló exkluzív megjelenés

A prémium minőségű alumínium redőny hosszú távra szól! Redőnyrendszereinket nagyfokú elegancia és minőség kombinációja ihlette, így garantált a megbízhatóság és funkcionalitást jellemzi ezt a redőnytípust.

Energiahatékony

Egy korszerű nyílászáró, akár 20-35%-al is csökkentheti a fűtés költségeket!

Kérj ajánlatot még ma

vagy lépj velünk kapcsolatba.:

Telefon: 06 30 211 58 30

Zsaluzia

prémium megjelenéssel

Több fény, nagyobb energiahatékonyság

A zsaluziák a reluxák kültéri változatai, amelyek mozgatása az épület belsejéből történik. A lamellák felhúzására és forgatására hajtókaros vagy motoros megoldást kínálunk, amelyek alkatrészei az időjárási viszontagságoknak ellenállnak.

A peremezett lamella merevségét a szélek alakos peremezésével, felületének alakra profilozásával fokozzuk. A peremezésnek köszönhetően a lamellák szélállósága megnő, így akár nagyobb szélességű árnyékolók készítésére is alkalmasak. A motoros zsalúziák szél, fény, esőérzékelőkkel vezérelhetők. Nagyobb épületek esetén épületvezérlési rendszerrel a fűtési és hűtési költségek jelentősen csökkenthetők. A peremezett lamellák kialakítása az alak függvényében lehet “C”, “S”, vagy “Z

Színek:

A lamellák felületei lakkozottak, VSR színsor alapján választhatóak. A VSR színsor megfelelői beazonosíthatóak a RAL szín mintában. Egyedi RAL szín igénylése esetén, a lamellák átszinterezhetőek, de ebben az esetben kérje szakembereink véleményét!

Rendelhető extrák:

Típusok:

A mozgatható lamellákkal úgy engedhetjük be a napsugarakat, hogy közben kizárjuk a kíváncsi tekinteteket. Ezek az eszközök precíz, pontos fényszabályozást tesznek lehetővé, olyat, amire egyetlen más kültéri árnyékoló sem. Teljes átmenet nélkül, apró lépésekben, a lamellák dőlésszögének változtatásával állítható a beeső fény erőssége. Szinte ez az egyetlen olyan kompakt megoldás, amellyel a beeső fény átmenet nélküli szabályozására képes.

A sokoldalúsága és maximális hatásfoka mellett a megjelenése is igencsak különleges: esztétikus, egyedi. Számos színben választható, elegáns megoldás régi és új otthonokba is, ráadásul hatékony kiegészítője lehet nyílászáróinknak. Esztétikus, egyedi megjelenésű. Nagy felületű nyílászárók árnyékolása esetén a zsaluzia a legjobb megoldás. Modern megjelenést kölcsönöznek irodai, ipari és középületek, valamint családi házak számára is.

A mozgatható lamellákkal úgy engedhetjük be a napsugarakat, hogy közben kizárjuk a kíváncsi tekinteteket. Ezek az eszközök precíz, pontos fényszabályozást tesznek lehetővé, olyat, amire egyetlen más kültéri árnyékoló sem. Teljes átmenet nélkül, apró lépésekben, a lamellák dőlésszögének változtatásával állítható a beeső fény erőssége. Szinte ez az egyetlen olyan kompakt megoldás, amellyel a beeső fény átmenet nélküli szabályozására képes.

Nyugodtabb alvás, nyugodtabb pihenés: a lamellák teljes záródása esetén a zsaluzia képes mérsékelni a kinti zajokat.

A legmodernebb ablakok is jelentős hőhidat képezhetnek. A kinti hideg és a benti meleg egy vékony légréteggel elválasztva találkozik egymással. Ha a zsaluzia lamelláit teljes mértékben elforgatjuk, egy extra védőréteg keletkezik az ablak előtt. Az ablaküveget így nem közvetlenül éri a kinti levegő, ezáltal lényegesen lassabban zajlik a hőcsere.

Nemcsak télen, nyáron is rendkívül fontos lehet a szigetelés. Ekkor amellett, hogy a benti hűvös levegőt megtartja a zsaluzia, a forró napsugárzást is képes megfogni a nyílászáró előtt.

A vakolható tokos zsaluzia teljes tokszerkezetét beépítik a homlokzati hőszigetelésbe, így az egész szerkezetből majdhogynem csak az árnyékolást végző lamellák maradnak láthatók. Fontos! Ez a megoldás csupán építkezéskor vagy utólagos hőszigeteléskor szerelhető, egyéb esetben nem költséghatékony a telepítése.

A tokszerkezet megfelelő részéhez vezetett elektromos kialakítás esetén könnyedén motorizálható is a zsaluzia, így egy speciális kapcsolóval, akár ülve is irányítható. A motorizált zsaluzia sokszínű mozgathatóságot tesz lehetővé néhány gombnyomással.

A remek minőségű, kopásálló alkatrészek garantálják a termék hosszú élettartamát, valamint a problémamentes működését. A lamellák lakkozásának köszönhetően az időjárás viszontagságait kiválóan tűri és tovább tartja meg eredeti színeit.

A magasabb szintű kényelem érdekében a zsaluzia motoros működtetéssel is megrendelhető, és számtalan okos megoldással ötvözhetjük. Automatizálás során a zsaluziánk előre beállított időpontokban kizárhatja vagy beeresztheti a napfényt, akár beállítások, akár szenzorok alapján, sőt, a környezeti változásokra is érzékennyé tehetjük. Az egyszerű kapcsolós kiviteltől a szél-fény vezérléssel ellátott, távirányítós kivitelig terjedhet a rendszerek irányítása, de választható intelligens otthon vezérléssel is.

Kapcsolat

Kérj
ingyenes árajánlatot

Az üzenet küldését követően 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot

Gyakran felmerülő kérdések

Árajánlatkérés

Kérjen ingyenes árajánlatot, melyet akár 24 órán belül elkészítünk Önnek!

Kérjen ingyenes visszahívást!

A kitöltést követő 24 órában kollégánk felkeresni Önt a megadott elérhetőségén!